Redbrick en Grisport Werkschoenen

Alle werkschoenen en werkschoen accessoires van Redbrick en Grisport vindt u op de website van bedrijfskleding.guru. Zij hebben voordelige prijzen en een duidelijk overzicht van de eigenschappen van elke werkschoen. Zo kunt u makkelijk filteren op kenmerken, functionaliteiten en eigenschappen die voor u belangrijk zijn tijdens het werken. Bestel gemakkelijk en snel op bedrijfskleding.guru.

Redbrick Werkschoenen

In 2010 heeft Redbrick zijn eerste eigen merk gelanceerd: de Redbrick® safety sneakers. Redbrick is het revolutionaire alternatief voor de traditionele veiligheidsschoen: een trendy sneaker. Net zo veilig, maar dan met een modieus uiterlijk. Redbrick heeft een stormachtige groei doorgemaakt en is inmiddels één van de toonaangevende merken in de Europa.

Safety first, fashion first. Dat is Redbrick. Een veelzijdige collectie safety sneakers en safety classics, die inmiddels de hele Europese markt voor veiligheidsschoenen hebben veroverd. Onverwoestbaar, comfortabel, sportief én trendy. Ideaal voor op het werk én thuis.

Nieuw in het Redbrick assortiment is de stoere, vrijgevochten freerunner collectie. Uiteraard voldoet Redbrick The Original ook aan alle eisen van de Europese normering (EN ISO 20345:2011). Redbrick is verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, in de maten 36 t/m 51.

Grisport Werkschoenen

Grisport is een écht Italiaans merk en produceert wandelschoenen met een ultiem draagcomfort. Het begon in 1977 toen de eerste schoen voor wandelaars en vrijetijdsbesteding werd ontwikkeld. Comfort was het sleutelwoord tot succes. Door de jaren heen heeft Grisport zich enorm ontwikkeld en volgt het technologische ontwikkelingen op de voet. Grisport wandelschoenen worden geproduceerd op zonne-energie. Voor iedereen is er een passende Grisport wandelschoen te vinden. Van een lichte, sportieve schoen voor een wandeling in de stad tot een technische schoen voor een bergtocht met zware bepakking.

Redbrick en Grisport op Bedrijfskleding.guru

Op de webshop van bedrijfskleding.guru kunt u gemakkelijk de werkschoenen van Redbrick en Grisport bestellen. Ze hebben een uitgebreid assortiment en voordelige prijzen.