De container verhuur van Containerwebshop.nl

De container verhuur van containerwebshop.nl is de ideale container service om makkelijk, snel en goedkoop al het afval af te voeren dat is vrijgekomen tijdens het klussen en of opruimen.
Voor alle voorkomende afvalstromen kunnen wij de geschikte afvalcontainer leveren. Zo hebben wij voor de meest voorkomende afvalstromen standaard containers in ons assortiment. De meest verhuurde containers zijn containers voor bouwafval, grofvuil, puin, hout, groenafval, grond en dakafval. De containers voor bouwafval en grofvuil zijn verzamel containers, in deze afvalcontainers mogen meerdere afvalstromen afgevoerd worden zoals onder andere hout, puin, papier, plastic, kunststof, metaal, textiel etc. De overige containers zijn zogenaamde mono- containers hier mag dan 1 afvalstroom in afgevoerd worden.
Staat de afvalstroom die je wilt afvoeren er niet bij? Geen probleem, neem dan contact met ons op 073-7113349.
Naast alle afvalstromen voor de container huur hebben we ook verschillende formaten afvalcontainers, zo kun je voor een kleine klus bijvoorbeeld een 3m3 container of 4m3 container huren, voor een gemiddeld formaat klus zou de 6m3 container of de 10m3 container geschikt kunnen zijn en voor de grote klussen zijn onze 15m3, 20m3, 30m3 & 40m3 containers uitermate geschikt.
Al onze containers ( in combinatie met alle afvalstromen ) worden berekend onder ons all-in tarief, dit wil zeggen dat op voorhand precies duidelijk is wat de kosten voor de container zullen zijn. De online tarieven zijn inclusief btw, transport(plaatsen en ophalen van de container), verwerking van het afval, milieutoeslag en huur.
Heb je vragen over onze containers of over onze containerservice? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08.00 uur en 20.30 en op zaterdag tussen 8.30 uur en 15.00 uur. Ook per mail zijn wij goed bereikbaar. Bel ons op 073-7113349 of mail ons: info@containerwebshop.nl wij verzorgen graag de complete container / afvalverwerking bij jouw op locatie.