Altijd stroom bij de hand

Het gebeurt ons regelmatig: we beginnen net aan een lange reis in het openbaar vervoer en plots valt de telefoon uit. Je bent een paar uur lang niet bereikbaar en kunt bovendien geen gebruik maken van je telefoon om te werken of om filmpjes te bekijken. Geen ideale situatie dus, je wilt altijd gebruik kunnen maken van je toestel! Met een powerbank kun je altijd je telefoon opladen. Je stopt de micro USB kabel aan de ene kant in de oplader en in aan de andere kant in je telefoon. Binnen mum van tijd is je batterij weer opgeladen en je toestel is snel weer te gebruiken! Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een draagbare charger?

Aantal mAh (Milliampère-uur)
Aantal aansluitingen
Het aantal mAh van een externe batterij bepaalt hoe vaak een apparaat opgeladen kan worden. Een klein voorbeeld: je hebt een powerbank van 4000 mAh en de accu van je telefoon is 2000mAh. Theoretisch kun je de telefoon dan dus twee keer volledig opladen. Helaas geldt dit niet altijd helemaal; een oplader produceert ook warmte en dit kost ook energie. Concreet kun je de telefoon dan ongeveer 1,5 keer opladen. Hiernaast is het verstandig te kijken naar het aantal aansluitingen. Wanneer de oplader twee aansluitingen heeft kun je twee smartphones tegelijk opladen! Surf snel naar powerbanks.nl en bestel vandaag nog jouw exemplaar!

Snellader of niet?

Sommige telefoons ondersteunen bepaalde vormen van snel opladen. De telefoon is dan ontzettend snel weer klaar voor gebruik. Wanneer je gebruik wilt maken van deze technologie moet je ook een externe oplader hebben die dit ondersteunt. Bedenk echter goed of je dit echt wilt: sommige telefoons kunnen erg warm worden wanneer ze snel worden opgeladen. Op powerbanks.nl vind je de beste chargers tegen de laagste prijzen. Breng vandaag nog een bezoek en bekijk het volledige assortiment!